Pohjois-Suomen Pyöräily / Arkisto

Share |

Kilpapyöräily

LUOSTO-PYHÄ 2011 Barents-Cup

Kansainväliset kilpailut ajettu


(Kuvat OPP)

Tempon miesten eliten voittaja Marko Törmänen(OTC)

LUOSTO-PYHÄ 2011 INTERNATIONAL RACING WEEKEND keräsi osallistujia koko Barentsin alueelta. Kilpailujen taso oli pohjoisen kisoiksi yllättävän kova. Hienoja suorituksia nähtiin kaikissa sarjoissa. Miesten eliten voittoon vakuuttavalla tavalla kumpanakin kilpailupäivänä ajoi Marko Törmänen (Oulu Triathlon & Cycling).

Lauantain aika-ajo oli vaikea ajettava: vaihteleva reitti sotki ajajien rytmiä ja voittajan täytyi osata jakaa voimansa tasan. Päivän yllättäjä M14-sarjassa oli vahvassa kunnossa oleva OPP:n Severi Huhtala. Arno Hämäläinen jatkoi vahvaa ajoaan M16:ssa.

M14-voittaja Severi Huhtala(OPP)

Sunnuntain maantiekilpailu Pyhän Maantie ajettiin pääosin tasaisella reitillä johon oli lisätty haastava 500m pituinen seinäjyrkkä maaliintulo. Ennakkoon ehkä vahvimmat ajajat Marko Törmänen ja Lieven De Rycke (Cyclos Kuusamo) ajoivat heti lähdöstä aggressiivisesti. Päivän kunto oli Törmäsellä kuitenkin parempi, ja Lieven ajautui lihaskramppeihin. Törmänen sai lopulta huomattavan eron pääjoukkoon. Kilpailun yllättäjä oli lähdön toiseksi tullut Cyclos Kuusamon Ville Pesonen, joka kiipesi loppumäen kuin vuoristokauris.


Kilpailuja värittivät hyvin ajaneet ja kaikkia kannustavat venäläiset pyöräilijät. He ovat jo jokakesäinen näky pohjois-suomalaisissa kilpailuissa, ja ovat tervetulleita tulevaisuudessakin. Ounaksen Pyörä-Poikien kilpailut onnistuivat järjestelyissään kiitettävästi.

Kaikki tulokset: Kari Mäkisen Tulospalvelu

Cyclos Kuusamon Ville Pesonen ajoi maantiekilpailun hyvin.

 

 

 

Antti/PSP 23.05.2011

Takaisin Kilpapyöräily-osioon